Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet için tercih edilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken yangın kapısı noktalarda belirli bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakın açılmaktadır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cepheının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika uyma fail bir firmayız.

Yangın kapısı elbette bakım örgülmalıdır? Yangın bapları muntazam hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bapnın estetik strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page